James Blunt e din nou singur

23 ianuarie 2011   Gossip

Artistul s-a despărţit de iubita sa, modelul spaniol Sabine Vidal. Separarea vine după o relaţie de doi ani, timp în care cei doi au locuit împreună în vila lui James din Ibiza. Acum cântăreţul a revenit la

Artistul s-a despărţit de iubita sa, modelul spaniol Sabine Vidal. Separarea vine după o relaţie de doi ani, timp în care cei doi au locuit împreună în vila lui James din Ibiza.

Acum cântăreţul a revenit la Londra, fără a da detalii despre motivul pentru care a decis să-i spună „adio” Sabinei, deşi acum ceva timp se zvonea că erau pe cale să se logodească. O sursă apropiată fostului cuplu are, însă, o altă versiune asupra relaţiei celor doi. „Sabine şi James au decis să se despartă după o perioadă de certuri şi împăcări. Dar vor încerca să rămână prieteni, pentru că ea va locui în continuare în Ibiza”, a declarat sursa pentru Daily Mail. Iar muzicianul multimilionar îşi va păstra, la rândul său, casa din Ibiza, unde are şi un nightclub numit Bluntie΄s şi unde va reveni cu siguranţă după turneul mondial pe care îl va începe luna viitoare, în Glasgow, pentru a-şi promova noul album, Some Kind Of Trouble.

Foto: Northfoto

Mai multe