Jamie Oliver găteşte pentru Angelina şi Brad?

20 aprilie 2011   Gossip

Mai exact, îi învaţă să gătească! Britanicul care a devenit faimos graţie emisiunilor lui culinare a ajuns, se pare, chiar în sânul Hollywoodului, fiind abordat nici mai mult nici mai puţin decât de Brad Pitt. „Jamie se afla în Los Angeles

Mai exact, îi învaţă să gătească! Britanicul care a devenit faimos graţie emisiunilor lui culinare a ajuns, se pare, chiar în sânul Hollywoodului, fiind abordat nici mai mult nici mai puţin decât de Brad Pitt.

„Jamie se afla în Los Angeles pentru un show de televiziune. Iar Brad s-a folosit de acest prilej şi practic l-a implorat să-l înveţe să gătească”, a declarat o sursă pentru ziarul The Sun. Fireşte, perechea hollywoodiană poate angaja o armată de bucătari care să le gătească. Însă cei doi au nevoie de ajutor dacă vor să experimenteze tradiţionala plăcere părintească de-a găti pentru cei şase copii ai lor. „Nici Brad, nici Angie nu se pricep în bucătărie. Singurul lucru pe care ştiu să-l facă e să toarne lapte peste cereale. Abia dacă ştiu cum funcţionează cuptorul. Când vine vorba de mâncare, întotdeauna s-au bazat pe angajaţi, au mers la restaurante ori au comandat la diverse firme. Dar ca să iasă la prânz, e o adevărată operaţiune militară să deplasezi întreaga familie, plus bone şi echipa de bodyguarzi”, a explicat aceeaşi sursă.

Foto: Northfoto

Mai multe