Jason Statham va fi tată? Uite cum a fost surprinsă iubita lui!

7 februarie 2017   Gossip

Se pregăteşte actorul să schimbe scutece? Aceasta este curiozitatea de pe buzele tuturor de la Hollywood, după ce iubita actorului, modelul Rosie Huntington-Whiteley, a afişat o siluetă mult mai rotunjită!

Jason şi Rosie sunt logodiţi de anul trecut.

Sunt împreună de aproape şapte ani, iar anul trecut s-au şi logodit. Aşa că n-ar fi greu de crezut că cei doi au făcut pasul următor în relaţia lor. Cel puţin asta susţin fanii lor, analizând fotografiile pe care Rosie le-a postat pe reţelele de socializare în ultima vreme.

Fanii au întrebat-o dacă nu cumva e însărciată, iar ea a şters comentariile

Una dintre aceste imagini intrigante ar fi cea pe care modelul a postat-o pe 2 ianuarie, în care apare cu o siluetă mai multe rotunjită decât cea cu care ne-a obişnuit pe când defila pe podium. Iar faptul că a şters comentariul unui fan care o întreba dacă e însărcinată, ne face să ne gândim că aceste speculaţii sunt adevărate.

Fotografia care ne dă de gândit

În plus, modelul a fost surprins de paparazzi şi pe aeroportul din Los Angeles, pe 24 ianuarie, iar cadrele obţinute trădează o burtică proeminentă. Aşadar, să fie Rosie însărcinată? Rămâne de văzut!

foto: Hepta, Instagram

Mai multe