Jen Aniston i-a cumpărat iubitului un tablou de 450.000 $

26 septembrie 2011   Gossip

Se completează de minune! El alege obiectele care-i plac de la licitaţie, iar ea le cumpără. Cele două vedete au făcut o echipă perfectă la licitaţia „Artists for Haiti”, care-a avut loc în New York. Celebrul scenarist a ajutat-o pe iubita sa

Se completează de minune! El alege obiectele care-i plac de la licitaţie, iar ea le cumpără. Cele două vedete au făcut o echipă perfectă la licitaţia „Artists for Haiti”, care-a avut loc în New York.

Celebrul scenarist a ajutat-o pe iubita sa, vedeta serialului „Friends”, să-şi completeze colecţia de artă. Astfel, Theroux (40) a licitat în numele lui Jennifer pe 22 septembrie, când se afla la evenimentul „Artists for Haiti”, opera pictorului abstract american Glenn Ligon. Piesa „Stranger 44” a fost estimată iniţial la 150.000-200.000 de dolari, însă Aniston a bătut recordul la care a ajuns opera lui Ligon să se vândă vreodată şi a oferit 450.000 de dolari. Oricum suma strânsă la eveniment, 13.662.000 de dolari, este donată organizaţiilor care au ca scop îmbunătăţirea educaţiei şi sănătăţii în Haiti.

Mai multe