„Jennifer Aniston nu e aşa cum o crede lumea!”

5 mai 2011   Gossip

„Toate articolele despre cât de singură este sunt ridicole. Nu e aşa deloc! Jen nu e aşa cum o crede lumea”, a declarat Brian Bouma (40), un tehnician care a făcut parte din echipa de filmare a peliculei „Love Happens” şi care spune acum că

„Toate articolele despre cât de singură este sunt ridicole. Nu e aşa deloc! Jen nu e aşa cum o crede lumea”, a declarat Brian Bouma (40), un tehnician care a făcut parte din echipa de filmare a peliculei „Love Happens” şi care spune acum că el şi actriţa au avut o relaţie secretă în 2008.

Aşadar, de fiecare dată când noi credem că Aniston se-ntoarce la un pat gol, vedeta are, de fapt, o viaţă intimă activă? Iar imaginea de femeie singură e valabilă doar pentru covorul roşu şi pentru marele public, până când îşi găseşte un partener la fel de celebru ca ea?

Brian a fost fotografiat în 2008, în momentul în care a ieşit împreună cu Jennifer Aniston din casa lui Courteney Cox. Trei ani mai târziu, Brian povesteşte pentru revista americană „Star” cum a fost abordat de actriţă. „Ea a venit la mine. M-am aflat pe platourile de filmare (n.r. de la „Love Happens”) doar pentru şapte ore. Dar m-a cucerit de la primul salut. Am fost îndrăgostit de ea. Nici nu se putea altfel. Jen mi-a tăiat respiraţia” Relaţia celor doi a durat, însă, prea puţin, Brian declarând că ea l-a părăsit pentru că pur şi simplu preferă băieţii răi. „Mi-a spus că prea sunt «Domnul Puritate»”. Iubitul secret a reuşit să treacă peste această ruptură fără să-i poarte pică vedetei. „Jen e o femeie extraordinară, deşteaptă, fabuloasă”, spune Brian. Ulterior, Jennifer a încercat o relaţie cu cineva pe care l-a considerat suficient de „rău” şi, prin urmare, potrivit pentru ea: John Mayer. Poate că de-asta Jen nu s-a măritat încă. Face alegeri proaste.

Mai multe