Jennifer Aniston, ”satisfăcută” de divorţul dintre Brad şi Angelina

21 septembrie 2016   Gossip

Nici nu putem s-o judecăm! Aniston aştepta, probabil mai mult decât oricine pe lumea aceasta,  ca mariajul lui Brad Pitt şi-al Angelina Jolie să se încheie. Nu că le-ar dori răul neapărat, căci ne-amintim cu toţii de acelea sforţări diplomatice de  a le ura toate cele bune, dar cu siguranţă o urmă de frustare tot a rămas în sufletul ei după ce a fost tradată de Brad.

Nu încearcă să-şi ascundă satisfacţia în legătură cu divorţul dintre Brad şi Angelina

Aşa că nu ne miră să aflăm că vestea divorţului dintre cei doi mari actori nu a întristat-o foarte tare pe Aniston. Ba mai mult, aceasta ar fi avut şi ceva declaraţii incendiare vizavi de acest subiect.

Tocmai prietenii ei spun că Aniston nu a rămas impasibilă la auzul acestei veşti. Potrivit unei surse citate de UsWeekly, fosta soţie a lui Brad Pitt ar fi declarat că totul se-ntâmplă datorită karmei şi că Angelina Jolie merită cu vârf şi îndesat ce i se întâmplă. Mai mult de atât, actriţa de 47 de ani a recunoscut că ”se simte, într-un fel, satisfăcută de despărţirea celor doi”.

Amintim că Aniston şi Pitt s-au căsătorit în anul 2000 şi că cinci ani mai târziu au divorţat, actriţa aflând că soţul ei îi este infidel cu colega de platou, pe atunci Angelina Jolie.

[caption id="attachment_421478" align="alignnone" width="550"] Au divorţat după cinci ani de mariaj, Brad înşelând-o cu Angelina Jolie[/caption]

Aniston şi Brad s-au cunoscut în anul 1999, după ce agenţii lor le-au pus la cale o întâlnire oarbă.  După un an şi câteva luni de relaţie, cei doi s-au logodit şi, apoi, căsătorit în Malibu.

foto: arhivă OK!

Mai multe