Jennifer Aniston şi-a anulat un zbor din cauza Angelinei Jolie

14 august 2013   Gossip

Asta da, întâlnire de gradul zero, dacă blonda n-ar fi avut prezenţa de spirit de a-şi schimba pe ultima sută de metri biletul de avion la o altă cursă.

Asta da, întâlnire de gradul zero, dacă blonda n-ar fi avut prezenţa de spirit de a-şi schimba pe ultima sută de metri biletul de avion la o altă cursă. Norocul celorlalţi pasageri, care au scăpat astfel dintr-o catastrofă aviatică.

Jennifer Aniston şi Angelina Jolie nu pot fi în acelaşi loc, pe o arie de cel puţin o sută de metri. Nu se înghit şi basta! Prima, pentru că a cealaltă i-a furat bărbatul. A doua, pentru că acelaşi bărbat n-a putut-o uita definitiv pe întâia lui nevastă.

Cert e că Aniston a avut radarul pregătit şi de această dată şi, de cum a aflat că şi rivala sa îşi rezervase loc la clasa întâi, în cursa spre Londra, a cerut imediat să-i fie schimbat zborul. S-a întâmplat duminică, în aeroportul din Los Angeles, când asistenta lui Aniston a fost avertizată de situaţie de către o angajată a companiei aeriene.

Ulterior, blonda a hotărât să-şi amâne plecare cu o zi, ea fiind aşteptată la Londra la premiera celui mai recent proiect cinematografic al său, “We're The Millers”, care are loc astăzi.

Foto: Daily Mail

Mai multe