Jennifer Aniston va adopta un copil?

27 ianuarie 2011   Gossip

Câţiva dintre apropiaţii celebrei actriţe susţin că aceasta ar fi semnat deja actele de adopţie a unui micuţ din Mexic. Reprezentantul vedetei infirmă însă declaraţiile acestora. Cine spune oare adevărul? O revistă americană a publicat

Câţiva dintre apropiaţii celebrei actriţe susţin că aceasta ar fi semnat deja actele de adopţie a unui micuţ din Mexic. Reprezentantul vedetei infirmă însă declaraţiile acestora. Cine spune oare adevărul?

O revistă americană a publicat un material despre planurile lui Jennifer Aniston de a deveni mămica unui copil din Mexic. Se pare că întregul procedeu de înfiere a fost deja pus la punct, actriţa afându-se acum în stadiul în care a iscălit deja documentele care îi încredinţează în îngrijire un copil. Mai mult de atât, un apropiat de-ai starului a mărturisit că Jennifer plănuieşte chiar să folosească bona la care a apelat şi buna ei prietenă, Courteney Cox. Cu toate că asemenea amănunte au devenit publice, purtătorul de cuvând al lui Aniston a negat ferm asemenea „aberaţii”: „Este complet fals! Jennifer nu adoptă niciun copil din Mexic, nu are în casa ei nicio cameră pregătită pentru un copil şi nici nu a angajat nicio bonă”. Având în vedere că toate acestea au loc la Hollywood, unde se obişnuieşte să ascunzi adevărul o perioadă de timp, pentru a-ţi asigura intimitatea, ne întrebăm dacă nu cumva vom afla mai târziu despre fericirea pe care i-a adus-o maternitatea lui Jennifer.

Mai multe