Jennifer Lopez a angajat un detectiv să-l urmărească pe iubitul său. A ieşit mare scandal!

15 iulie 2017   Gossip

Când îşi găsise şi ea, în sfârşit, liniştea alături de un bărbat potrivit ei, iată că artista a dat cu bâta-n baltă şi a zdruncinat din telemelii relaţia pe care o avea cu Alex Rodriguez.

Acum câteva săptămâni

Cele mai recente zvonuri de la Hollywood vorbesc despre neîncrederea artistei vizavi de Alex Rodriguez, care a împins-o să angajeze un detectiv particular pentru a-l urmări şi pentru a-i dezvălui tot ce face acesta când nu este alături de ea.

Nu ştim ce i-a dat de gândit, dar ştim că angajarea detectivului s-a dovedit a fi un mişcare tare neinspirată pentru Jennifer Lopez. Se pare că Alex a aflat de insprava iubitei sale şi i-a reproşat, aşa cum era de aşteptat. ”El a aflat şi s-au certat foarte tare.”, spune o sursă din anturajul celor doi.

Chipurile, Alex a fost foarte rănit să afle că iubita sa nu are încredere în el, deşi a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-i demonstra că sentimentele lui sunt reale şi că-şi doreşte cu adevărat un viitor alături de ea şi de gemenii ei.

Alex şi gemenii lui J.LO

Din fericire, respectiva sursă a declarat că cei doi nu s-au despărţit după acest episod nefericit şi că lucrează la a restabiliza relaţia lor amoroasă. ”Vor să depăşească acest moment”, mai precizează sursa.

Chipurile, neîncrederea artistei ar fi fost alimentată şi de faptul că-n luna iunie, publicaţia National Enquirer, a publicat un interviu cu Lauren Hunter, presupusa amantă a lui Alex. Imediat după acest moment, gelozia lui J.Lo ar fi cunoscut cote alarmante, de unde şi decizia de a pune un detectiv pe urmele lui. ”Se temea că relaţia de patru luni cu Alex e prea bună să fie adevărată. Chiar îl place şi vrea să facă lucrurile să funcţioneze. Aşa că-ncearcă să controleze totul cât mai mult cu putinţă”, spune un apropiat pentru USWeekly.

Mai multe