Jennifer Lopez şi Drake s-au despărţit!

10 februarie 2017   Gossip

Când toţi credeam că Jennifer Lopez a întâlnit din nou iubirea, însă iată că, de fapt, artista este din nou singură. Mai multe publicaţii străine titrează că artista şi Drake au decis să pună punct relaţiei lor.

S-au despărţit

Ni se părea nouă ciudat faptul că J.Lo a mers la o petrecere la care a participat şi fostul Casper Smart, iar Drake a declarat pe scenă că Riri a rămas ”regina”. Ei bine, acum am aflat şi de ce! Cei doi s-au despărţit după doar două luni de relaţie, cel puţin asta spune o sursă din anturajul lor. ”S-au despărţit, cel puţin pentru moment”, ar fi spus un apropiat de-al lor.

Nu se ştie, însă, ce a dus la separarea lor, în afara faptului că-n prezent Drake se află într-un turneu muzical european, iar artista a rămas în Los Angeles, cocentrându-se pe cariera şi familia sa.

De altfel, zilele trecute, J.Lo a postat un mesaj criptic pe contul ei de Instagram, pe care acum îl interpretăm ca fiind o dovadă a despărţirii lor. ”Timing-ul e totul. Dacă e menit să se întâmple, o să se întâmple, şi din motive bine întemeiate”, este mesajul postat de artistă pe reţelele de socializare.

Prima lor fotografie de cuplu

Amintim că relaţia lor a devenit publică în luna decembrie, când Drake şi J.Lo au fost văzuţi plecând împreună de la o petrecere din West Hollywood, ce a avut loc pe 19 decembrie. Ulterior, cei doi au postat şi o primă imagine în care apăreau într-o ipostază tandră.

foto: arhivă, instagram

Mai multe