Jerry Seinfeld: „Lady GaGa este o nesimţită“

24 iunie 2010   Gossip

După incidentul de la meciul echipei de baseball The New York Mets, când Lady GaGa şi-a făcut apariţia neinvitată în loja lui, Jerry Seinfeld a declarat că aceasta este o nesimţită. „Femeia asta este o nesimţită. O urăsc. Nu-mi vine să cred că au lăsat-o să stea în loja mea, pentru care eu am plătit“, a declarat comicul american.

După incidentul de la meciul echipei de baseball The New York Mets, când Lady GaGa şi-a făcut apariţia neinvitată în loja lui, Jerry Seinfeld a declarat că aceasta este o nesimţită.

„Femeia asta este o nesimţită. O urăsc. Nu-mi vine să cred că au lăsat-o să stea în loja mea, pentru care eu am plătit“, a declarat comicul american într-un interviu pentru postul de radio WFAN. GaGa, care a asistat la meci purtând doar un sutien şi devorând cutii de bere, a fost mutată de pe locul ei din primul rând în loja aproape goală a lui Seinfeld, pentru a scăpa de fotografi. „Le arăţi celor din jur degetul mijlociu şi eşti apreciată pentru acest lucru? Asta este lumea în care trăim acum?“, s-a întrebat Jerry.

Mai multe