Johnny Depp s-a împăcat cu Amber Heard

29 aprilie 2013   Gossip

După ce s-au despărţit la începutul anului, se pare că parfumul de primăvară – şi o serie de gesturi romantice din partea lui – i-au readus împreună pe actorul de 49 de ani şi pe Amber, cei doi fiind văzuţi

După ce s-au despărţit la începutul anului, se pare că parfumul de primăvară – şi o serie de gesturi romantice din partea lui – i-au readus împreună pe actorul de 49 de ani şi pe Amber, cei doi fiind văzuţi ţinându-se de mână la un concert Rolling Stones.

Ba chiar se zvoneşte că Johnny i-ar fi ridicat un bar în cinstea iubitei sale bisexuale, undeva pe proprietatea lui din Bahamas, după modelul barului din filmul „Jurnalul unui băutor de rom“, la ale cărui filmări s-au cunoscut, în 2011. Şi asta vine după ce starul din seria „Piraţii din Caraibe“ ar fi numit şi o plajă de pe insula sa privată după numele lui Amber. „Sunt atât de îndrăgostiţi!“ spunea o sursă citată de US Weekly, doar că mai mult Johnny, din câte observăm. Doar fotomodelul de 27 de ani l-a părăsit după 7 luni, pentru o idilă cu modelul francez Marie de Villepin. În orice caz, fotografiile cu cei doi actori, ţinându-se de mână la concertul Rolling Stones din Los Angeles, de sâmbătă seara, este dovada că între ei, mai arde o scânteie.

Vedeţi pozele cu ei doi împreună, aici.

Mai multe