Joshua Jackson, fostul iubit al Dianei Kruger, surprins sărutându-se cu altă femeie

25 ianuarie 2017   Gossip

Nu pierde deloc vremea! Fostul partener de viaţă al actriţei Diane Kruger a fost surprins, deja, în compania altei femei. S-a întâmplat, luni, pe când Joshua lua parte la Sundance Film Festival, în Park City, Utah.

Joshua are o nouă iubită

Chipurile, acesta ar fi sosit la festival însoţit de o tânără domnişoară, cu care, ulterior, s-a sărutat în văzul tuturor în timpul unei petreceri la Acura Studio. Martorul a declarat că Joshua era foarte atras de femeia respectivă şi că n-a scăpat-o din ochi toată noaptea: ”Joshua dansa cu iubita lui. Dansau foarte lansciv şi se sărutau. (...) Au plecat împreună în jurul orei 02:00”.

Din păcate, nu avem fotografii cu noua lui iubită, însă suntem siguri că-n zilele următoare Joshua o va arăta lumii pe femeia care l-a făcut s-o uite pe Diane Kruger, actriţa cu care s-a iubit timp de zece ani.

Joshua şi Diane au fost împreună timp de zece ani

Ce-i drept, ne aşteptam ca Joshua să-şi refacă viaţa, din moment ce a vorbit deja public despre acest lucru. S-a întâmplat în urmă cu câteva săptămâni, pe când era invitat la Ellen DeGeneres în emisiune. ”Lucrurile s-au schimbat puţin de când n-am mai fost eu singur. Adică, totul se întâmplă pe telefon acum. Persoanele nu mai vorbesc între ele. E o schimbare destul de mare”, declara Joshua despre cum încearcă el să-şi refacă viaţa.

foto: arhivă

Mai multe