Joshua Sasse a inşelat-o pe Kylie Minogue. Iată dovezile!

6 februarie 2017   Gossip

Săptămâna trecută, Kylie Minogue anunţa cu mare durere în suflet că relaţia ei cu actorul Joshua Sasse a ajuns la sfârşit. La doar câteva zile de la acest moment, în presa internaţională au apărut câteva cadre care îi întăresc decizia de a pune punct logodnei.

Ieri, presa de scandal titra că Joshua Sasse i-a fost infidel celebrei cântăreţe încă de la o lună de la logodna lor. Da, au apărut unele fotografii, surprinse în martie 2016, în care Joshua este foarte apropiat de o femeie a cărei identitate nu este cunoscută deocamdată.

Joshua, surprins în ipostaze tandre cu o femeie misterioasă

Chipurile, actorul a înşelat-o pe Kylie la doar o lună după ce cei doi au anunţat că s-au logodit printr-un anunţ în ziar. În fotografiile respective, Joshua apare îmbrăţişând şi sărutând o altă femeie, cu care petrecuse trei ore într-un pub în Londra.

Desigur, cu toţii se-ntreabă cum de au ieşit la iveală aceste cadre tocmai acum, şi nu atunci când au fost surprinse. Ei bine, în acest sens nu există un răspuns, dar e clar că aceste imagini demonstrează că Joshua i-a fost infidel lui Kylie.

Amintim că surse din anturajul lui Kylie au declarat că actriţa a simţit că este înşelată şi, prin urmare, a decis să pună punct relaţiei. Cântăreaţa suspecta că cea care i-a tulburat fericirea în cuplu este o actriţă de origine spaniolă, pe nume Marta Milans, de care Joshua s-ar fi apropiat în ultimele luni.

Marta Milans

 ”Ea început să-l suspecteze pe Joshua în jurul sărbătorilor de iarnă, dar certurile au început încă din noiembrie. El era în Londra şi era cu Marta. Ea era îngrijorat că s-a întâlnit cu ea şi că i-a fost infidel. Acum, Kylie a aruncat şi inelul de logodnă. Nu vrea decât să meargă mai departe şi să uite tot”, a declarat o sursă din anturajul cântăreţei.

foto: captură DailyMail.co.uk

Mai multe