Jude Law, relaţie cu psiholoaga lui?

3 iunie 2015   Gossip

La trei luni de când a devenit pentru a cincea oară tată, Jude Law pare dispus să înceapă o nouă relaţie. Însă, în mod surprizător femeia care l-a făcut să se deschidă din nou în faţa iubirii nu este mama mezinului său, Catherine Harding,

La trei luni de când a devenit pentru a cincea oară tată, Jude Law pare dispus să înceapă o nouă relaţie. Însă, în mod surprizător femeia care l-a făcut să se deschidă din nou în faţa iubirii nu este mama mezinului său, Catherine Harding, ci psiholoaga actorului, Dr. Phillipa Coan, potrivit DailyMail.

Luna trecută, Jude Law şi-a făcut apariţia pe covorul roşu la un eveniment alături de psiholoaga sa, o blondă superbă care a captat imediat privirile celor din jur. În vârstă de doar 29 de ani, Phillipa i-a fost aproape actorului în ultima perioadă, iar asta a dat de bănuit tuturor.

O sursă din anturajul actorului confirmă faptul că Jude Law este interesat de frumoasa blondă: ”Este serios în ceea ce-o priveşte. Îi place la nebunie că Pillipa este atât de inteligentă, dar şi că nu face parte din lumea showbizului. Îşi doreşte cu disperare că această relaţie să meargă.”

Sursă foto: Twitter

Mai multe