Jude şi Sienna se ceartă deja?

22 mai 2010   Gossip

Jude Law (37) şi Sienna Miller (28) au avut întotdeauna o relaţie specială. S-au iubit înfocat şi apoi s-au despărţit trântind uşa după ei, în urma infidelităţii lui, pentru ca după câţiva ani buni să se împace şi să trăiască iar fericiţi. Asta până recent, când s-au certat crunt în văzul tuturor. Săptămâna aceasta, cei doi au ieşit în oraş, în Shoreditch House din Londra, şi toate păreau bune şi frumoase până când s-au luat la harţă din cauza unei partide de snooker.

Jude Law (37) şi Sienna Miller (28) au avut întotdeauna o relaţie specială. S-au iubit înfocat şi apoi s-au despărţit trântind uşa după ei, în urma infidelităţii lui, pentru ca după câţiva ani buni să se împace şi să trăiască iar fericiţi.

Asta până recent, când s-au certat crunt în văzul tuturor. Săptămâna aceasta, cei doi au ieşit în oraş, în Shoreditch House din Londra, şi toate păreau bune şi frumoase până când s-au luat la harţă din cauza unei partide de snooker.

"S-au certat rău de tot în faţa tuturor, după care Sienna a ieşit din încăpere. Nu ştiu motivul care a cauzat contradicţia, dar a fost un moment destul de intens. Dar, după o vreme, Sienna s-a întors şi se pare că s-au împăcat imediat", a declarat un martor al discuţiei dintre cei doi.

Jude a mărturisit recent că se gândeşte să se însoare cu frumoasa actriţă, dar nu vrea să precizeze un moment anume când şi-ar uni destinul cu iubita lui. Când a fost întrebat dacă este deja logodit, actorul a răspuns: "Nu sunt logodit în acest moment. Asta e tot ce pot să spun. Dar sunt foarte fericit. Şi mă bucur mult că sunt fericit!"

Mai multe