Justin Bieber îşi îngrijorează fanii. S-a întors la consumul de droguri?

21 septembrie 2018   Gossip

Justin Bieber tot repetă că este fericit şi de-abia aşteaptă să se căsătorescă cu Hailey Baldwin, dar nu prea convinge pe nimeni.

Comportamentul lui din ultimul timp este cel puţin bizar, iar faptul că nu pare să-i mai pese de cum arată şi nu se mai îngrijeşte este îngrijorător. Un clip de la începutul acestei luni, care-l arată pe cântăreţ îmbrăţişând câţiva fani pe străzile din Manhattan, ni-l arată pe star având o ieşire ciudată, specifică consumatorilor de droguri.

Clipul, care are 18 secunde, îl arată pe cântăreţul de 24 de ani tremurând incontrolabil pentru câteva secunde, lucru pe care audienţa l-a pus pe seama încercării lui de-a fi amuzant.

Însă când o altă fană de-a canadianului i-a cerut o îmbrăţişare, acesta a mângâiat-o într-o manieră ciudată, afişând un zâmbet care semăna mai mult a grimasă.

Acest clip care a devenit viral pe net i-a făcut pe fanii lui Justin să se întrebe dacă tremuratul artistului n-are legătură cu drogurile, Justin având în trecut probleme cu dependenţa.

Chiar managerul acestuia, Scooter Braun, a recunoscut că, în 2015, s-a temut că starul va muri din cauza consumului de stupefiante.

Din luna iunie a acestui an, Justin şi logodnica lui, Hailey Baldwin, sunt inseparabili, apropiaţii acestora susţinând că cei doi s-ar fi căsătorit, deja, civil.

Mai multe