Justin Theroux nu voia să se căsătorească cu Jennifer Aniston

20 februarie 2018   Gossip

Noi detalii şocante din cuplulul Aniston-Theroux! Surse din anturajul celor doi spun că toate problemele din cuplu au apărut cu mult înainte de separarea propriu-zisă!

Theroux nu şi-a dorit căsnicia cu Aniston?

Porivit UsWeekly, mariajul dintre Jen şi Justin a pornit încă de la început cu stângul. Chipurile, actorul nu şi-ar fi dorit neapărat să-şi oficializeze relaţia cu aceasta, căci el nu crede în instituţia căsătoriei. ”Justin era îndrăgostit lulea de Jen - şi probabil aşa va fi mereu – dar căsătoria nu a fost importantă pentru el. Mariajul a fost dintotdeauna pentru el doar o bucată de hârtie, şi el nu considera că aveau nevoie de ea.”,  a declarat o sursă despre Justin, care anterior a avut o relaţie de 14 ani cu designerul Heidi Bivens.

Însă, faptul că Aniston îşi dorea cu ardoare acea căsătorie l-a făcut pe Theroux să se răzgândească. ”Ea se gândea mereu dacă va avea parte de acel ”happy end”, iar asta a jucat un rol important în mariajul cu Justin. Era evident că Jen avea nevoie de mai mult decât o logodnă ori să-l aibă drept partener de viaţă pe Justin. Iar el n-a vrut s-o piardă, aşa că s-au căsătorit.”, mai spune o altă sursă.

Mai multe