Kat Von D şi Jesse James, gata de nuntă

24 ianuarie 2011   Gossip

Nici nu s-a răspândit bine vestea logodnei, că cei doi se pregătesc deja de nuntă. Kat şi Jesse ar plănui evenimentul mai repede decât s-ar fi aşteptat şi Sandra Bullock, în luna februarie. Să fie controversatul cuplu atât de grăbit? „Kat se antrenează din greu ca să fie

Nici nu s-a răspândit bine vestea logodnei, că cei doi se pregătesc deja de nuntă. Kat şi Jesse ar plănui evenimentul mai repede decât s-ar fi aşteptat şi Sandra Bullock, în luna februarie.

Să fie controversatul cuplu atât de grăbit? „Kat se antrenează din greu ca să fie în formă pentru nunta sa”, a declarat în weekend un instructor de fitness de la clubul Equinox, din West Hollywood, exclusiv pentru MailOnline. Clubul este frecventat zilnic de regina tatuajelor, în încercarea de a-şi tonifia trupul pentru ziua cea mare. Potrivit aceleiaşi surse, Kat şi fostul soţ al Sandrei Bullock vor o nuntă intimă, luna viitoare, undeva în California. Zvonul este susţinut şi de o altă sursă apropiată cuplului, care a declarat săptămâna trecută pentru RadarOnline: „Jesse şi Kat nu văd niciun motiv pentru care ar amâna momentul schimbării jurămintelor. Se iubesc la nebunie şi vor să-şi oficializeze relaţia”.

Cei doi şi-au confirmat logodna pe 20 ianuarie, Jesse uimind prin afirmaţiile sale pentru revista americană People: „Ştiţi, uneori publicul şi presa înţeleg totul greşit. Iar acum este unul dintre acele cazuri. 2010 a fost, de fapt, cel mai bun an din viaţa mea, pentru că m-am îndrăgostit de cea mai bună prietenă. O femeie extraordinară, care a stat alături de mine când toată lumea mi-a întors spatele. Dragostea mea pentru ea nu poate fi descrisă. Sunt atât de onorat că mi-a acceptat cererea în căsătorie. O să fie al naibii de mişto să îmbătrânesc alături de ea”.

Foto: Northfoto

Mai multe