Kate a devenit CEO? Ce companie se zvoneşte că a lansat, în secret, care îi aduce milioane de lire sterline în conturi?

17 mai 2019   Gossip

Ducesa de Cambridge a fost mereu lăudată pentru silueta silfidă avută chiar şi după trei sarcini. Ei bine, un site pretinde că aceasta a găsit o modalitate prin a scoate bani din asta. Despre ce e vorba?

Potrivit site-ului facehealthylife.com, Kate Middleton este CEO-ul unei companii care ajută femeile să slăbească şi să ajungă la silueta pe care şi-o doresc. Chipurile, ducesa în vârstă de 37 de ani a ţinut totul secret în legătură cu această companie pentru a verifica dacă este una de succes şi dacă rezistă pe piaţă fără a-i fi implicat numele răsunător.

Compania, numită Keto Pure, comercializează produse care se vând ca pâinea caldă, rotunjindu-i astfel contului lui Kate. ”Eram îngrijorată că oamenii m-ar asocia pe mine şi soţul meu cu acest produs şi, astfel, i-aş face un mare deserviciu companiei. Produsele chiar schimbă viaţa oamenilor şi ele merită să fie recunoscute graţie meritelor lor”, ar fi spus Kate Middleton, conform site-ului facehealthylife.com.

Desigur, informaţia nu este una confirmată nici de către Ducesa de Cambridge, nici de către Casa Regală Britanică, mai cu seamă că membri familiei regale n-ar avea voie să aibă afaceri private, ei fiind în slujba supuşilor regali.

Mai multe