Kate Hudson s-a logodit cu iubitul tinerel?

24 ianuarie 2018   Gossip

Cu un mariaj eşuat la activ, Kate Hudson pare dispusă să mai dea o şansă dragostei şi căsătoriei. Umblă vorba pe la Hollywood că actriţa de 38 de ani s-a logodit cu iubitul tinerel, Danny Fujikawa.

Se zvoneşte că s-au logodit

De câteva zile se tot zvoneşte despre o logodnă în cazul actriţei Kate Hudson, iar nu face altceva decât să alimenteze aceste zvonuri. Paparazzi au surprins-o în urmă cu câteva zile, în Los Angeles, cu un inel ce părea a fi de logodnă pe degetul inelar, iar de atunci încearcă să-şi ascundă mâna de fiecare dată când apare în public.

Kate încearcă să ascundă degetul inelar

Aşa s-a întâmplat şi ieri, pe când artista şi-a făcut apariţia pe străzile din Los Angeles, îndreptându-se spre un restaurant pentru a lua masa cu nişte prieteni. Este evidentă preocuparea actriţei de a-şi ascunde degetul inelar, ceea ce ne dă de gândit despre natura acelor zvonuri.

Aşadar, să fi zis Kate Hudson ”Da” unei propuneri în căsătorie? Rămâne de văzut! Cert e că actriţa şi Danny Fujikawa sunt deja împreună de un an, iar lucrurile funcţionează chiar bine între ei. Muzicianul are o relaţie minunată chiar şi cu cei doi copii ai lui Kate, proveniţi din relaţiile cu Chris Robinson şi Matthew Bellamy.

foto: arhivă

Mai multe