Katy Perry, însărcinată?

1 decembrie 2016   Gossip

Primul zvon al săptămânii a fost legat de o eventuală logodnă a cântăreţei cu Orlando Bloom, iar acum există voci care susţin că vedeta ar aştepta un copil. Iar comportamentul iubitului ei e posibil să o fi dat de gol…

Katy Perry şi Orlando Bloom sunt mai fericiţi ca niciodată! Cântăreaţa a primit premiul Audrey Hepburn Humanitarian Award, acordat de nimeni alta decât Hillary Clinton, în cadrul unui eveniment. Când omul politic o prezenta pe Katy, Orlando a luat-o în braţe pe iubita sa şi i-a mângăiat abdomenul în continuu. Imagea celor doi, care – în viziunea celor prezenţi la eveniment – e posibil să aştepte un copil – a fost proiectată pe un ecram imens, spre încântarea audienţei care mai avea puţin şi îi felicita pe cei doi viitori părinţi.

“Dacă n-ar fi însărcinată, ar fi un cam gest ciudat, nu-i aşa? Cine mângâie abdomenul iubitei cu mişcări blânde şi circulare, aşa, fără motiv?”, se întreabă un martor al gestului plin de afecţiune.

Katy Perry şi Orlando Bloom, viitori părinţi?

Perry a purtat, la evenimentul cu pricina, o rochie cu înflorituri la nivelul taliei, ceea ce, de asemenea, poate fi din cauza nevoii de-a ascunde o posibilă sarcină. Sau e o simplă coincidenţă. La fel ca gestul tandru al iubitului ei, care a pus pe toată lumea pe gânduri.

Cei doi sunt un cuplu de 10 luni, iar Katy a fost văzută, în ultimele zile, purtând un inel cu diamant pe inelar. Coincindenţă din nou? Rămâne de văzut!

Mai multe