Keanu Reeves, la o întâlnire romantică? Cu cine a fost surprins actorul?

29 iunie 2015   Gossip

Despre viaţa privată a actorului de 50 de ani nu s-au mai ştiut multe, în ultimul timp, asta şi din cauza discreţiei pe care o păstrează Keanu legat de relaţiile lui amoroase.Însă paparazzi au reuşit să-l suprindă pe actor, joi seara, la ceea ce părea a fi o întâlnire

Despre viaţa privată a actorului de 50 de ani nu s-au mai ştiut multe, în ultimul timp, asta şi din cauza discreţiei pe care o păstrează Keanu legat de relaţiile lui amoroase.

Însă paparazzi au reuşit să-l suprindă pe actor, joi seara, la ceea ce părea a fi o întâlnire romantică cu actriţa Bojana Novakovic, 33 de ani, fosta iubită a lui Jason Segel, din serialul How I Met Your Mother. Spunem părea pentru că cei doi pot fi şi buni prieteni, având în vedere că au fost colegi pe platourile filmului „Generation Um...“.

Bojana, 33, care tocmai s-a întors dintr-o excursie în Nepal, probabil că a fost nerăbdătoare să împărtăşească impresii cu Keanu, iar acestea se fac cel mai bine la un pahar de vin, băut în Hollywood, la Poubelle Bistro & Bar.

Actorul devenit celebru cu rolul din Matrix pare că n-a mai cunoscut fericirea în dragoste de când a trecut prin două momente teribile, în jurul anului 2001. Mai întâi, iubita lui, Jennifer Syme, a născut un copil mort, apoi, la nici doi ani de la tristul eveniment, aceasta a murit într-un accident de maşină.

Foto: Twitter

keanu reeves ex-girlfriend http://t.co/Kjy9OlA07B via @DailyMailCeleb — KCR America Latina N (@keanulatino) June 29, 2015

keanu reeves ex-girlfriend http://t.co/Kjy9OlA07B via @DailyMailCeleb

— KCR America Latina N (@keanulatino) June 29, 2015

Mai multe