Kristen Stewart i-a furat iubita Carei Delevingne?

6 octombrie 2016   Gossip

A fost cu Alicia Cargile, cea care i-a fost şi asistentă. Apoi, a cunoscut-o pe SoKo, o actriţă de origine franceză, de care spunea că e complet îndrăgostită. Din păcate, nici această relaţie n-a durat, pentru că starul din „Twilight” s-a întors la prima iubire, Alicia. Acum, însă, amândouă sunt de domeniul trecutului, căci Kristen pare că a pus ochii pe St. Vincent, cea care s-a iubit până nu demult cu modelul Cara Delevingne.

Surprinse din nou împreună

Nu ştim sigur dacă este adevărat că St. Vincent şi Kristen Stewart au o relaţie amoroasă, dar paparazzi le-au surprins de câteva ori împreună. Ba mai mult, fosta iubită a lui Cara a însoţit-o pe Kristen la premiera newyorkeză a celui mai recent film al său, ”Certain Women”.

După o astfel de apariţie au apărut, bineînţeles, mai multe zvonuri privind o relaţie amoroasă între cele două femei, mai ales că St. Vincent este acum o femeie liberă, despărţindu-se de Cara în urmă cu câteva săptămâni.

Cara Delevingne şi Annie Clark, alias St. Vincent, pe când formau un cuplu.

Desigur, sunt destui care se-ntreabă şi dacă nu cumva Kristen este cea care a provocat despărţirea dintre St. Vincent şi Cara Delevingne. Mda, cine ştie...

foto: getty, captură DailyMail.co.uk

Mai multe