Kylie Jenner e FURIOASĂ. Are dovezi că Travis Scott a înşelat-o, însă acesta se apără

1 martie 2019   Gossip

La doar câteva zile de la pornirea scandalului Tristan Thompson - Khloe Kardashian, iată că nici relaţia lui Kylie cu Travis Scott nu întâmpină zile senine...

Universul lui Kylie Jenner tocmai s-a prăbuşit, aceasta intrând în posesia unor dovezi de infidelitate a partenerului ei de viaţă. Potrivit TMZ, Travis şi-a anulat concertul din Buffalo, New York, pentru a se întoarce în Los Angeles să lămurească lucrurile cu Kylie.

Deja, un reprezentant de-al lui Travis a dezminţit zvonurile legate de o presupusă infidelitate: ”Travis Scott neagă cu vehemenţă că a înşelat-o pe Kylie. Nu e adevărat. Nu a înşelat. Şi-a anulat concertul pentru că nu se simţea în apele lui”.

Cât despre presupusele dovezi, momentan nu se ştie ce a aflat Kylie de a simţit că relaţia ei este ameninţată. Cert că aceasta l-a confruntat pe Travis Scott miercuri noapte şi totul a escaladat într-o ceartă monstruoasă.

Travis şi Kylie Jenner sunt împreună din aprilie 2017. Cu doar câteva săptămâni înainte, Kylie se despărţiseră de iubitul ei, Tyga, cu care avusese o relaţie timp de patru ani. Kylie şi actualul ei iubit, Travis Scott, sunt părinţii unei fetiţe.

Mai multe