Kylie Jenner e însărcinată? Iată declaraţiile bizare ale părinţilor ei!

26 septembrie 2017   Gossip

Toată lumea vorbeşte în showbizul american despre faptul că mezina familiei Kardashian-Jenner e însărcinată cu primul ei copil. Vestea e cu atât mai surprinzătoare cu cât nimeni nu ştia că aceasta e interesată să devină mamă la doar 20 de ani sau că relaţia ei cu Travis Scott e atât de serioasă.

Fotografiile recente ale lui Kylie nu trădează sarcina

Ei bine, aceasta pare să fie realitatea. Sora mai mică a lui Kim Kardashian e însărcinată cu primul copil, iar părinţii ei au oferit declaraţii care par să confirme această sarcină. Kris Jenner, de exemplu, mama lui Kylie, nu s-a obosit să nege aceste informaţii mulţumindu-se să declare ”Kylie nu confirmă nimic”, ceea ce, practic, mai mult susţine ideea de sarcină decât o dezminte.

Kris n-a confirmat, dar nici n-a infirmat

Caitlyn Jenner – aka Bruce Jenner – tatăl lui Kylie, chipurile chiar a confirmat această veste, printr-un reprezentant. ”Tot ce vă poate spune despre acest subiect (n.r. sarcina) e că ştia cu mult timp înainte să apară în presă”. Aşadar, nicio urmă de dezminţire, ba chiar a confirmat informaţia care e pe buzele tuturor. Acest reprezentant al lui Caitlyn a menţionat şi că fiica lui e însărcinată cu o fetiţă, care se va naşte în luna februarie, anul viitor.

Vor avea o fetiţă!

Momentan, nu există nicio declaraţie din partea lui Kylie sau a lui Travis, tatăl copilului. Cât despre fotografiile recente cu Kylie, acestea nu trădează nicio urmă de sarcină, aşa că va trebui să mai aşteptăm pentru o astfel de confirmare.

Mai multe