Kylie Minogue trăieşte o nouă idilă? Iată în ce ipostază a fost fotografiată!

16 septembrie 2015   Gossip

E adevărat că nu prea a avut noroc în dragoste, însă asta nu înseamnă că vreodată a dus lipsă de admiratori. De exemplu, co-starul ei din serialul Galavant, Joshua Sasse, pare destul de interesat de persoana ei, altfel de ce s-ar plimba ţinând-o de gât?

Kylie Minogue a fost fotografiată de paparazzi, marţi, pe când se plimba pe străzile Londrei, alături de colegul ei de platou, Joshua Sasse. Cântăreaţa de 47 de ani şi partenerul ei ceva mai tânăr (27 de ani) păreau destul de apropiaţi, ţinându-se de mână.

Cu toate acestea, niciunul dintre cei doi nu a oferit detalii despre natura relaţiei dintre ei. Nu ne rămâne decât să aşteptăm, să vedem dacă Kylie are o nouă relaţie amoroasă sau este vorba doar despre ”colegialitate”.

Cea mai recentă relaţie de iubire pe care a avut-o Kylie Minogue a fost cu modelul de origine spaniolă, Andres Velencoso, pe care l-a întâlnit în timp ce filma pentru reclama la parfumul ei pe care l-a lansat în 2008. Relaţia a durat cinci ani, Kylie punând punct la sfârşitul anului 2013.

Înainte de Andres, Kylie a avut o relaţie din 2002 şi până în 2007 cu Olivier Martinez, actualul soţ al lui Halle Berry.

Sursa foto: Twitter / Hepta / Getty images

Mai multe