L-a acuzat pe Harvey Weinstein de viol. Dar şi ea a agresat sexual un tânăr!

20 august 2018   Gossip

Celebra actriţă este în centrul unui nou scandal de proporţii, iniţiat de ancheta The New York Times, care astfel i-a scos scheleţii din dulap celei mai vocale acuzatoare a lui Hervey Weinstein

Asia Argento, fosta iubită a defunctului Anthony Bourdain, a fost una dintre primele acuzatoare ale lui Harvey Weinstein. Acum, însă, The New York Times, îi dă actriţei o lovitură de imagine incredibilă: la rândul ei, Asia ar fi agresat sexual un tânăr pe care, culmea, l-a şi plătit pentru ca acesta să păstreze tăcerea. Este vorba despre actorul şi muzicianul Jimmy Bennett, care avea 17 ani pe când Asia l-ar fi agresat, ulterior ea cumpărându-i tăcerea cu 380.000 de dolari. S-ar fi întâmplat în 2013, într-o cameră de hotel din California. Cei de la The New York Times susţin că dezvăluirile lor se bazează pe corespondenţa dintre avocaţii lui Argento şi cei ai lui Bennett - care le-ar fi fost trimisă de un anonim la redacţie, datele fiind verificate apoi de ancheta lor, în cadrul căreia au contactat oameni care au avut legătură cu cazul. În dosar s-ar afla şi un selfie făcut de Argento în pat cu Bennett, chiar atunci când s-ar fi întâmplat incidentul. Ea avea atunci 37 de ani, iar el 17 ani. Cei doi s-ar fi cunoscut în 2004, pe când Bennet, care avea 7 ani, ar fi fost cooptat de Asia în distribuţia unui film ca să-l interpreteze pe fiul ei.

Jimmy Bennett

Suspect în toată povestea este, însă, faptul că avocaţii lui Bennett s-au trezit să-i ceară Asiei daune morale în valorare de 3,5 milioane de dolari la o lună după acuzaţiile lansate de ea împotriva lui Harvey Weinstein. Altfel spus, nu ştim sigur cât de agresat a fost Jimmy, la vârsta de 17 ani - şi cât de mult i-a plăcut în realitate să acumuleze experienţă sexuală alături de Asia. Dar n-ai cum să nu te întrebi de ce iimmy a deschis cutia Pandorei chiar la o lună după ce Argento a contribuit la doborârea lui Weinstein.

Mai multe