Lady Gaga are un nou iubit. Cine e bărbatul?

10 februarie 2017   Gossip

Despărţirea ei de Taylor Kinney a rupt inimile tuturor! Nu ştim nici astăzi motivul pentru care au ales să rupă logodna şi să meargă fiecare pe drumul lui, însă se pare că nu mai e nicio şansă ca cei doi să se împace, pentru că Lady Gaga este îndrăgostită deja de alt bărbat!

A photo posted by xoxo, Joanne (@ladygaga) on Feb 7, 2017 at 8:38pm PST

A photo posted by xoxo, Joanne (@ladygaga) on Feb 7, 2017 at 8:38pm PST

Potrivit Us Weekly, Lady Gaga are o relaţie amoroasă în prezent cu agentul său, Christian Carino. Prima dovadă că există ceva între ei este sărutul pe care Christian i l-a dat artistei chiar în ziua de SuperBowl, pe stadion. Ulterior, Christian a rugat-o pe cântăreaţă să-i fie parteneră la show-ul de modă al bunului lui prieten, Tommy Hilfiger, ce a avut loc în Venice, California, pe 8 februarie.

La prezentarea de modă a lui Tommy Hilfiger. În spatele ei este Carino.

În plus, ieri, artista i-a dat un interviu lui Ryan Seacrest, în care a dat de înţeles că este un nou bărbat în viaţa ei. Întrebată fiind dacă a sărbătorit succesul de la SuperBowl cu vreun bărbat, Gaga a răspuns: ”Tu ştii că eu nu vorbesc despre viaţa mea amoroasă, Ryan! M-am înroşit! Chiar m-am înroşit şi nu mă asortez cu outfitul meu”.

El e cel de care e îndrăgostită acum artista

Un răspuns evaziv, dar care ne dă de gândit. De altfel, Gaga e singură încă din iulie, când s-a despărţit de Taylor Kynney, pe motiv că ”au programele foarte încărcate, că se iubesc iubesc foarte mult, dar că au nevoie de o pauză”. Anterior, artista s-a iubit cu Luc Carl (2005-2010).

foto: hepta, instagram

Mai multe