Lady Gaga, în rochie de mireasă

9 august 2012   Gossip

S-ar putea spune că se îndreaptă cu paşi repezi spre altar, mai ales de când a reluat idila cu Taylor Kinney. Iar rochiile albe pe care le-a tot încercat în ultima vreme i-au pus pe jar pe fanii artistei.

S-ar putea spune că se îndreaptă cu paşi repezi spre altar, mai ales de când a reluat idila cu Taylor Kinney, de care n-a putut sta departe mult timp. Iar rochiile albe pe care le-a tot încercat în ultima vreme i-au pus pe jar pe fanii artistei.

Degeaba însă! Controversata artistă n-are de gând să facă marele pas prea curând, dar a acceptat să probeze câteva rochii de mireasă, pentru a-şi ajuta o prietenă, care urmează să se căsătorească, să se decidă asupra modelului pe care-l va purta. Ba chiar, va şi purta o asemenea rochie la ceremonia cu pricina.

Un astfel de moment a fost surprins într-o fotografie postată pe platforma ei de socializare, „Little Monsters“. Şi, pentru a nu le da palpitaţii fanilor ei, care speră s-o vadă la altar, la braţul lui Taylor Kinney, artista a ţinut să precizeze că „este nunta celei mai bune prietene şi ne-a pus să încercăm rochii. Vom fi domnişoare de onoare, îmbrăcate în Vera Wang“.

Chiar şi aşa, Lady Gaga ar putea să se răzgândească uşor, privindu-se în oglindă şi realizând că nu e un pas chiar atât de greu de făcut.

Foto: Twitter, Little Monsters

Mai multe