Lady Gaga vrea să restaureze Neverland

18 ianuarie 2013   Gossip

Deranjată de faptul că fosta reşedinţă a lui Michael Jackson e neîngrijită, cântăreaţa vrea să investească în ea şi să-i readucă gloria de odinioară.

Deranjată de faptul că fosta reşedinţă a lui Michael Jackson e neîngrijită, cântăreaţa vrea să investească în ea şi să-i readucă gloria de odinioară.

Admiratoare înfocată a Regelui Muzicii Pop, Lady Gaga e o adevărată colecţionară de obiecte ce i-au aparţinut acestuia (are vreo 55 de itemuri) şi, mai noi, vrea să se implici în restaurarea reşedinţei megastarului.

„Lady Gaga e obsedată de Michael Jackson. A devenit bună prietenă cu sora lui, La Toya, şi îşi doreşte mai mult ca orice să restaureze Neverland şi să aducă ferma la starea ei iniţială“, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic „The Sun“.

Michael Jackson, care a murit în urma unei intoxicaţii acute cu propofol în 2009, a cumpărat această fermă de 1,2 kilometri pătraţi în anul 1988, pe vremea când se afla în culmea gloriei. Celebrul cântăreţ american a operat o serie de modificări, incluzând pe acea proprietate un trenuleţ pe şine, o grădină zoologică şi un parc de distracţii. Instalaţiile au nevoie de reparaţii, după ce starul a început să aibă probleme financiare.

„Copiii lui ţin cu disperare ca familia Jackson să nu renunţe la casa în care ei şi-au petrecut copilăria, sperând să aibă posibilitatea să se hotărască ce să facă cu ferma atunci când se vor face mari. Lady Gaga vrea să îi ajute cu costurile financiare, cumpărând o parte din proprietate“, a comentat aceeaşi sursă.

Deşi ferma Neverland a fost vândută în 2008 grupului de investiţii Sycamore Valley Ranch Company, cei trei copii ai megastarului - Prince, în vârstă de 15 ani, Paris, în vârstă de 14 ani, şi Blanket, în vârstă de 10 ani -, dar şi mama starului, Katherine Jackson, deţin în continuare o parte din proprietate.

Foto: Reuters

Mai multe