Leo DiCaprio, confundat cu un hoţ

10 septembrie 2011   Gossip

Celebrul actor a interpretat numeroase roluri în cariera pe care şi-a început-o de timpuriu, însă în ipostaza de hoţ a fost foarte convingător. Şi asta pentru că nu se prefăcea deloc, era de părere

Celebrul actor a interpretat numeroase roluri în cariera pe care şi-a început-o de timpuriu, însă în ipostaza de hoţ a fost foarte convingător. Şi asta pentru că nu se prefăcea deloc, era de părere o vânzătoare.

Ştiam că Leonardo nu poate trece niciunde neobservat, însă e prea de tot reacţia pe care a avut-o o vânzătoare atunci când l-a văzut: biata femeie s-a speriat de moarte. Şi asta pentru că starul hollywoodian a intrat într-un butic cu bijuterii „sub acoperire”, adică purtând ochelari de soare fumurii, o şapcă şi un hanorac cu glugă, şi ea l-a luat drept un hoţ.

Aflându-se într-o pauză de filmări în Australia, Leo a dat o fugă la magazinul Sydney's Family Jewels. Însă vânzătoarei Linda i-a stat inima în loc când a văzut intrând în butic doi bărbaţi impozanţi – care erau bodyguarzii vedetei – urmaţi de un alt bărbat care nu putea fi identificat. În momentul în care Linda era pe punctul de a-l chema pe proprietar, şi-a dat seama că nu are de-a face cu nişte hoţi versaţi, ci cu un actor de renume mondial şi oamenii lui de pază.

foto: guliver/getty images

Mai multe