Leo DiCaprio, surprins petrecând până în zori cu o brunetă

6 mai 2016   Gossip

În timpul filmărilor pentru pelicula „Revenant”, actorul se cam retrăsese din viaţa publică. Însă, acum că s-a văzut cu un Oscar, iar meritele lui au fost recunoscute, actorul se poate concentra pe ce-i place mai mult... să petreacă!

Miercuri seară, paparazzi l-au surprins pe Leo într-o ipostază destul de familiară ziarelor de scandal... adică, la braţ cu o tânără domnişoară, cu forme apetisante, despre care nimeni nu ştie nimic, în afara faptului că e model, evident.

Victoria, modelul cu care se presupune că Leo are acum o relaţie

Mai ştim şi că cei doi au plecat împreună de la petrecerea dată de Justin Bieber într-un club din New York şi că pe domnişoară ar putea s-o cheme Victoria Lee Robinson. Nume pe care l-am mai auzit de 2-3 ori în ultimele săptămâni, şi tot atunci când se vorbea despre celebrul actor.

Leo, urmat de Victoria

Iar dacă e să vorbim despre ţinutele celor doi, trebuie să precizăm că-nţelegem de ce Leo a ales să plece acasă cu Victoria. Tânăra purta un outfit destul de provocator, compus dintr-o pereche de cizme înalte, o fustă mini şi cardigan pe deasupra.

Aşadar, să îneţelegem că e noua iubită a lui Leo?

Mai multe