Leonardo Di Caprio a pus ochii pe alt model! Vezi cum arată!

3 iunie 2015   Gossip

Până acum ne-am lămurit care sunt preferinţele actorului în materie de iubite: tânără cu picioare lungi, siluetă zveltă şi de profesie - manechin. Şi cum ”antecedentele” amoroase confirmă afirmaţia noastră, ne permitem să vă anunţăm că un nou manechin a intrat în radarul actorului şi că nu ne-ar mira dacă l-am vedea pe Leo din nou amorezat.

Marţi, E!Online a anunţat că actorul de 40 de ani a fost văzut la o petrecere în compania modelului în vârstă de 24 de ani, pe nume Kelly Rohrbach. Se pare că cei doi au petrecut destul timp împreună şi că erau foarte apropiaţi. O sursă care se afla la acea petrecere, la care cei doi au fost văzuţi, a declarat că ”cei doi flirtau şi păreau intimi”.

Mai mult de atât, o altă sursă a susţinut că cei doi nu erau la o primă intâlnire, căci au mai fost văzuţi împreună şi cu câteva zile în urmă la o petrecere în Hamptons.

De asemenea, există dovezi că Leo şi Kelly se cunosc încă din aprilie 2014, pe când au fost fotografiaţi împreună la o petrecere în Los Angeles.

Din ”palmaresul” actorului le amintim pe: Gisele Bundchen, Bar Rafaeli, Erin Heatherton, Toni Garrn şi lista poate continua.

Sursa Foto: Getty Images

Mai multe