Lindsay Lohan are un nou iubit? Cine e bărbatul cu care îşi petrece timpul?

5 septembrie 2016   Gossip

În luna iulie, s-a despărţit cu mare tam-tam de logodnicul Egor Tarabasov. Însă, se pare că Lindsay Lohan a găsit deja un bărbat care să-i ia loc iubitului rus.

Lindsay a postat deja o imagine cu Dennis pe contul ei de Instagram

Potrivit tabloidului „The Sun”, Linds a început o relaţie cu Dennis Papageorgiou, ”bărbatul care a salvat-o” dintr-o ceartă explozivă cu fostul logodnic. Se pare că cei doi s-au cunoscut pe când Linds îşi serba ziua în Mykonos şi că s-au plăcut instant. Însă cum aceasta era într-o relaţie cu Egor pe atunci, între ei nu s-a petrecut nimic. Până acum, cel puţin.

Săptămâna trecută, însă, Linds şi Dennis au fost surprinşi împreună în Grecia, iar apropiaţii lor spun că şi-au transformat relaţia de prietenie într-una de dragoste. ”Lindsay spune că relaţia lor este una serioasă, şi-l descrie pe Dennis ca fiind bărbatul care a salvat-o de Egor”, a declarat o sursă din anturajul actriţei.

Mai mult de atât, sursa respectivă a precizat că Lindsay are planuri mari cu Dennis şi că speră ca relaţia aceasta să fie una sănătoasă. ”Cum s-au cunoscut este un scenariu ciudat, însă se pare că lucrurile iau o turnură serioasă. Lindsay speră că acesta este începutul unei relaţii serioase, sănătoase”, a mai precizat respectiva sursă.

Surprinşi împreună, pe plajă

Presa internaţională titrează că Dennis, proprietarul unui restaurant din Grecia, s-a despărţit de iubita sa de lungă durată, modelul Noelle Koutra, pentru a fi cu starul hollywoodian.

foto: Instagram / captură DailyMail

Mai multe