Lindsay Lohan s-a convertit la islam? Vezi cum a fost surprinsă!

26 ianuarie 2017   Gossip

După ce membrii credinţei musulmane au salutat posibila convertire a lui Lindsay Lohan la Islam, săptămâna trecută, după ce şi-a şters toate fotografiile de pe Instagram şi a adăugat la descriere un mesaj în limba arată, actriţa surprinde din nou. Acum, Lindsay pare să confirme toate speculaţiile legate de convertirea sa la o altă religie, după ce a fost văzută purtând un văl pe cap în timpul unei întâlniri de afaceri în Turcia.

Îmbrăcată într-o haină de blană neagră şi cu un batic care îi acoperă părul, starul de 30 de ani a părăsit un centru comercial însoţită de un grup de bărbaţi. În contrast cu partea conservatoare a sa, Lohan a asortat la eşarfă de pe cap o pereche de cizme până la coapse de catifea şi pantaloni mulaţi.

O parte din prietenii săi virtuali arabi au văzut cu ochi buni această schimbare benefică pentru actriţă şi s-au bucurat că Lohan ar putea să facă pasul cel mare spre credinţa musulmană "Sunt atât de fericit că ai găsit Islamul. Fie ca Allah să-ţi ghideze paşii şi să te binecuvânteze!", a scris o tânără pe Twitter.

Lohan nu a făcut încă nicio declraţaie legată de posibila sa convertire religioasă şi nici reprezentanţii săi nu au confirmat acest lucru.Actriţa a petrecut Anul Nou în Orientul Mijlociu, alegând să plece în vacanţă în Dubai. Au existat zvonuri că Lohan ar putea să se fi convertit la islam, încă din 2015, când a fost surprinsă cu o copie a Coranului în mână. Un an mai târziu, când a apărut la show-ul turc Haber Turk, starul Hollywoodian a explicat că acea carte a fost un dar de la nişte prieteni. Ea s-a plâns şi că, după apariţia fotografiilor, a fost atacată în mass media şi pe reţelele sociale.

Foto: Hepta

Mai multe