Lisa Marie Presley, internată în secret într-o clinică de reabilitare

11 august 2016   Gossip

Fiica lui Elvis Presley trece prin clipe grele! Divorţul de Michael Lockwood, bărbatul cu care a fost căsătorită timp de zece ani, a lăsat-o într-o stare fizică şi mentală gravă.

Lisa Marie Presley s-a internat într-o clinică de reabilitare pentru a face faţă divorţului de Michael Lockwood, dar şi pentru a-şi trata dependenţa de alcool şi droguri

Potrivit ”Naţional Enquirer”, artista de 48 de ani a apelat la serviciile medicale oferite de o clinică de reabilitare din Los Angeles, pentru a-şi trata dependenţa de droguri şi alcool.

Tratamentul în această clinică costă în jur de 400.000 de dolari, Lisa Marie Presley cerând să fie înconjurată în permanenţă de o echipă de specialişti în ”detox”. ”Lisa Marie s-a simţit căzută din cer în ultimii ani şi a avut nevoie de ajutor serios pentru a se pune din nou pe picioare”, a declarat o sursă pentru respectiva publicaţie.

Priscilla Presley îşi vizitează, zi de zi, fiica

Aceeaşi sursă a declarat că Lisa primeşte sprijinul familiei, mama sa, Priscilla, fiind cea care o vizitează zi de zi pentru a o încuraja să reziste acestui tratament. ”Are sprijinul familiei şi prietenilor. N-o să fie uşor, însă Lisa Marie este determinată să-şi refacă viaţa”, a mai precizat respectiva sursă.

La sfârşitul lunii iunie, Lisa Marie a anunţat că o să divorţeze de cel cu care a fost căsătorită în ultimii zece ani.

Amintim că la sfârşitul lunii iunie, Lisa Marie şi-a anunţat divorţul de chitaristul în vârstă de 55 de ani, citând ”diferenţe ireconciliabile”. Ulterior, s-a aflat că divorţul a fost cauzat de faptul că Michael Lockwood ar fi profitat de soţia sa şi-ar fi cheltuit mare parte din averea lăsată de tatăl ei, muzicianul Elvis Presley.

foto: hepta / arhivă OK!

Mai multe