Margot Robbie s-a căsătorit în secret cu Tom Ackerley

20 decembrie 2016   Gossip

Weekendul trecut a fost unul extrem de emoţionant pentru actriţa din ”Lupul de pe Wall Street”. Potrivit Us Weekly, Margot şi iubitul ei Tom Ackerley şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii secrete, organizate pe plaiurile natale ale actriţei.

Margot şi Tom s-au căsătorit în secret

Margot este de acum o femeie măritată! Cel puţin asta spune ziarele din străinătate care dau crezare unei declaraţii oferite de un apropiat al actriţei. Acesta susţine că Margot şi Tom s-au căsătorit pe Coasta de Aur, Australia, căci aşa şi-a dorit actriţa. ”E locul în care a visat dintotdeauna să se căsătorească, dat fiind faptul că acolo a crescut pe când era un copil”, a precizat respectivul apropiat.

Aparent, Tom voia ca nunta să aibă loc în Anglia, însă a terminat prin a-i face pe plac logodnicei sale: ”Tom voia să se căsătorească în Anglia, dar ştia cât înseamnă pentru Margot să se căsătorească acasă, la soare, aşa că nu a insistat prea mult în privinţa locaţiei.”

O primă fotografie în calitate de soţ şi soţie?

Cât despre data nunţii, se pare că totul a fost bine gândit: ”Voiau să se căsătorească în preajma Crăciunului pentru a putea petrece timpul cu ambele familii, ceea ce n-au mai făcut până acum”.

Margot şi Tom formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood, relaţia lor derulându-se în mare parte în secret.  Se preconizează că cei doi s-au cunoscut în 2014, pe când au lucrat împreună la ”Suite Française”, şi că de atunci formează un cuplu.

Mai multe