Mariah Carey i-a luat un cadou şocant iubitului Bryan Tanaka

5 martie 2017   Gossip

Când artista nu e acasă, Bryan se poate juca... cu noul cadou primit din partea iubitei sale. Adică, cu o păpuşă de mărime naturală, care reproduce – ciudat de bine – versiunea reală a lui Mariah Carey.

Mariah face orice pentru a-i menţine interesul iubitului ei

Aţi înţeles bine, Mariah Carey i-a cumpărat lui Bryan o păpuşă de 10,000 de dolari care cântă, arată şi vorbeşte fix ca Mariah. ”Emite replicile favorite ale lui Mariah, cum ar fi <<Mimi îţi simte lipsa>>, <<Unde e şampania mea, dragă>> sau <<Eşti fabulos!>>. Păpuşa cântă până şi melodiile favorite ale lui Bryan, cum ar fi ”Dream lover” sau ”Hero”, spune un apropiat de-al cuplului.

Iar dacă Bryan vrea să se joace de-a îmbrăcatul, păpuşa Mariah vine la pachet cu cele mai sclipitoare outfituri, pentru a fi schimbată. Ce crede dansatorul despre acest cadou? ”Unul dintre lucrurile pe care le iubeşte Bryan la Mariah este simţul umorului dezvoltat. El crede că păpuşa este amuzantă şi spune că se gândeşte s-o ia cu el în oraş, atunci când ”originalul” lipseşte de acasă”, hm, nu ne-am fi aşteptat la asta.

O păpuşă ”Mimi” de mărime naturală

Totuşi, un reprezentant de-al artistei a negat veridicitatea acestei poveşti. Însă, cu toţii ştim că nici dacă ar fi adevărat, artista n-ar recunoaşte!

foto: arhivă

Mai multe