Marilyn Manson a omorât-o pe fosta iubită a lui Keanu Reeves! Cum a contribuit rockerul la cea mai mare tragedie din viaţa actorului

23 aprilie 2021   Gossip

Keanu Reeves este un tip destul de introvertit la Hollywood, însă firea lui stingheră şi „neprietenoasă” e posibil să aibă de-a face cu toate tragediile din viaţa lui. Una cauzată chiar de rockerul Marilyn Manson!

Viaţa lui Reeves a fost presărată cu momente dificile încă din fragedă pruncie. La numai 3 ani, a fost abandonat de tată, care nu era decât un traficant de heroină, care stătea mai mult la închisoare decât acasă. Apoi, în 1993, Keanu şi-a pierdut cel mai bun prieten. Tot din cauza drogurilor, River Phoenix murind din cauza unei dupradoze de droguri.

Dar trecutul întunecat al starului hollywoodian nu s-a încheiat atunci. În 1999, când cariera actorului era în plină ascensiune, Keanu şi iubita lui de-atunci şi-au pierdut copilul. Fiica pe care Jennifer Syme o purta încă în pântece s-a stins din viaţă când încă nici nu apucase să se nască.

Întreaga durere a actorului s-a suprapus cu succesul lui din The Matrix, celebritatea enormă pe care i-o adusese filmul nefăcând decât să adâncească suferinţa celor doi părinţi, care erau nevoiţi să aibă de-a face – în acele momente înfiorătoare – şi cu atenţia constantă a presei şi-a publicului.

Lungul şir al tragediilor

Din păcate, lungul şir al tragediilor din viaţa lui Reeves nu s-au încheiat încă. Actorul şi iubita sa n-au reuşit să rămână împreună după pierderea fetiţei lor, însă menţineau legătura unul cu altul pe cât de mult posibil. Biata Jennifer a încercat să-şi găsească alinarea în droguri după pierderea suferită. Şi şi-a pierdut viaţa la numai 18 luni după decesul fiicei sale.

Dar ce legătură are Marilyn Manson în toată această poveste tristă?

Ei bine, Manson a fost implicat în moartea fostei iubite a lui Keanu. Se pare că Marilyn a fost cel care i-a dat lui Syme droguri în noaptea morţii ei. Rockerul a găzduit o petrecere răsunătoare, la care a participat şi Jennifer şi de unde aceasta şi-a putut lua câte droguri şi-a dorit.

Accident auto fatal

N-a făcut o supradoză, după cum am fi tentaţi să credem. Dar s-a urcat la volan sub influenţa substanţelor interzise şi n-a fost în stare să conducă decât puţin până s-a lovit de ceva şi a murit în urma impactului.

În urma decesului lui Jennifer Syme, Marilyn Manson s-a apărat cum a putut mai bine şi a negat orice legătură cu dispariţia ei prematură. Ce-i drept, nu a condus el maşina în care şi-a pierdut viaţa biata femeie, însă tot s-a făcut vinovat de faptul că i-a oferit acesteia câte droguri a vrut şi apoi a lăsat-o să urce la volan.

Reeves a refuzat să detalieze pierderea lui Jennifer în spaţiul public. El a declarat doar că nimeni nu poate trece peste asemenea suferinţă şi că, în final, tot singur te simţi după o astfel de tragedie.

Foto - Profimedia

Mai multe