Marion Cotillard şi-a înjectat buzele? Iată cum arată acum!

7 martie 2017   Gossip

A avut dintotdeauna buze pline, aşa că nu ne-am gândit că actriţa ar vrea să recurgă vreodată la o astfel de intervenţie. Totuşi, cele mai recente fotografii postate de Marion Cotillard pe reţelele de socializare ne dau de înţeles că actriţa de 41 de ani şi-ar fi mărit buzele.

Acum şi înainte

Total schimbată! Aşa s-a afişat Marion Cotillard în faţa fanilor internauţi! Starul francez şi-a făcut nişte fotografii pe care, ulterior, le-a urcat pe reţelele de socializare, pentru a-i pune la curent pe fani cu noul ei proiect cinematografic, filmul Rock'N Roll, la care lucrează alături de soţul ei, regizorul şi scenaristul Guillaume Canet.

Aşa arată acum actriţa

Culmea e că fanii nu s-au arătat deloc cuceriţi de aceste noi fotografii cu actriţa, mulţi acuzând-o că şi-a injectat buzele şi că rezultatul nu este unul plăcut. ”Ţi-ai făcut buzele?”, ”Încerci să semeni cu Angelina Jolie sau altcineva?”, ”De ce ai face asta”, ”Arată atât de rău, ea avea nişte buze natural superbe. O urăsc pe Kylie Jenner pentru că a dat tonul acestui trend”, au fost doar câteva dintre reacţiile stârnite de aceste fotografii postate de Marion.

Schimbare e evidentă, dar reprezentanţii actriţei neagă zvonurile

Totuşi, contactaţi de UsWeekly, reprezentanţii actriţei au negat că aceasta ar fi recurs la o astfel de schimbare. PR-ul starului a afirmat că buzele mărite nu sunt rezultatul vreunei intervenţii chirurgicale. Să-i credem?

foto: Instagram

Mai multe