Mel B divorţează după aproape 10 ani de mariaj

21 martie 2017   Gossip

Mariajul lor n-a fost lipsit de urcuşuri şi coborâşuri, e clar. Totuşi, acum, artista este hotărâtă să nu mai deja nicio şansă căsătoriei cu Stephen Belafonte, depunând deja actele de divorţ!

Mel B a depus actele de divorţ

”E! News” a intrat în posesia cererii de divorţ depuse de Mel B în instanţă. În acele documente, fosta Spice Girls cita ”diferenţa ireconciliabile” ca motiv de divorţ, o ”practică” des întâlnită printre celebrităţile de peste Ocean.

Prin respectiva cerere, Mel B îi cerea celui cu care a fost căsătorită aproape zece ani pensie alimentară pentru fiicei lor de cinci ani, Madison Brown Belafonte, dar şi custodia. Se pare că ruptura dintre cei doi soţi a avut loc acum mai multe luni, iar decizia de a divorţa a fost luată în decembrie 2016, atunci când a şi depus actele de divorţ.

Fotografia postată de ziua lui

Culmea e că-n februarie 2017, artista a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare la adresa încă-soţului ei, cu ocazia zilei de naştere: ”Iubitul meu @stephen, am trecut prin tot felul de lucruri care ar despărţi orice cuplu, dar am ieşit mai puternici. M-ai iubit înainte să mă iubesc eu pe mine, eşti cel mai important om pentru mine, dar să nu uităm că, uneori, eşti un idiot de asemenea. Te iubesc! Zece anid e mariaj”. Ce să mai înţelegem, aşadar? S-o fi răzgândit în privinţa divorţului? Rămâne de văzut!

She won't take them off A post shared by Mel B (@officialmelb) on Feb 20, 2017 at 1:28pm PST

She won't take them off

A post shared by Mel B (@officialmelb) on Feb 20, 2017 at 1:28pm PST

Mel B şi Belafonte s-au căsătorit în secret, în iunie 2007, în Las Vegas, după doar cinci luni de relaţie. Trei ani mai târziu, soţii Belafonte şi-au reînnoit jurămintele de iubire în faţa prietenilor lor, în cadrul unei ceremonii în Egipt. În 2011, Mel B şi Stephan au devenit părinţii unei fetiţe pe nume Madison Belafonte.

foto: getty / instagram

Mai multe