Mel B, fosta Spice Girl, aventură sexuală cu un fost model Playboy, într-o toaletă publică

7 iulie 2014   Gossip

Nu ştim ce să credem, dar umblă vorba că juratul X Factor “s-a bucurat de o oră fierbinte” cu un fost iepuraş Playboy. Pe când Mel B urmărea The Peep Show, împreună cu soţul ei, Stephan Belafonte, atenţia i-a fost furată de una dintre actriţe

De curând, umblă vorba că juratul X Factor “s-a bucurat de o oră fierbinte” cu un fost iepuraş Playboy. Pe când Mel B urmărea The Peep Show, împreună cu soţul ei, Stephan Belafonte, atenţia i-a fost furată de una dintre actriţe – Luann Lee, o blondă de 53 de ani, care s-a dezbrăcat la un moment dat şi pentru faimoasa revistă pentru bărbaţi – pe care a urmărit-o în toaletă pentru a o… seduce.

“E foarte pasională şi senzuală. E cumva, ca un bărbat – foarte directă, determinată şi doritoare. Înţeleg de ce i se spune Scary Spice”, spune fostul model Playboy, care este şi mamă a unui copil, pentru publicaţia tabloidă The Sun. Conform ei, atracţia sexuală dintre ea şi vedeta de 39 de ani a fost atât de puternică, încât Mel nu s-a putut abţine să nu o urmărească până la toaletă.

“Am intrat la toaleta pentru cei cu handicap pentru că e mai spaţioasă şi voiam să îmi aşez geanta undeva – atunci a intrat şi ea. M-a întrebat dacă mă supăr şi a intrat direct înăuntru. Atunci, m-a trântit de perete şi a început să mă sărute”, continuă Luann. “Sărută foarte bine. A durat 5 minute, după care a început să mă atingă şi în alte zone”.

Mel B, aventură sexuală în toaleta unui bar, cu un fost model Playboy

Conform acestei starlete, se pare că după o oră de hârjoneală între cele două, un ofiţer de securitate a venit să verifice dacă totul este în regulă şi să le invite afară. Desigur, afară se afla soţul vedetei, care o aşteptase atâta timp. Mai mult, după incident, blonda susţine că a continuat să se vadă cu fosta Spice Girl, care o vizita în Los Angeles, dar Belafonte s-ar fi simţit gelos din cauza acesteia.

Cu toate că mărturisirile acestei necunoscute par trase de păr, anul trecut, Mel chiar a recunoscut, în mod neaşteptat, că a avut o relaţie de 5 ani cu o femeie, Chrisa Parker. “Oamenii mă cred lesbiană, bisexuală sau heterosexuală, dar doar eu ştiu cine a fost în patul meu şi asta e… am un apetit sexual foarte puternic şi o viaţă sexuală incredibilă”, a declarat vedeta pentru omul de televiziune Howard Stern.

FOTO Luannlee.com

Mai multe