Mel Gibson are o nouă iubită

20 iunie 2011   Gossip

Tulburatul actor şi regizor nu dă semne că se cuminţeşte după scandalul cu Oksana Grigorieva, care i-a ştirbit imaginea. Din contră, Mel pare hotărât să dea din lac în puţ la capitolul vieţii amoroase. Starul s-a afişat cu o grecoaică de 25 de ani, un fotomodel specializat în şedinţe foto adresate

Tulburatul actor şi regizor nu dă semne că se cuminţeşte după scandalul cu Oksana Grigorieva, care i-a ştirbit imaginea. Din contră, Mel pare hotărât să dea din lac în puţ la capitolul vieţii amoroase.

Starul s-a afişat cu o grecoaică de 25 de ani, un fotomodel specializat în şedinţe foto adresate iubitorilor de fetişuri. Pe numele său Stella Mouzi, focoasa brunetă, pe care presa americană a asemuit-o imediat cu Oksana, a şi defilat de altfel în luna aprilie pe covorul roşu al unui eveniment de gen din America - LA Fetish Film Festival Awards.

Stella şi Mel au fost surprinşi, la începutul acestei luni, la ieşirea dintr-un restaurant din Los Angeles, după o cină intimă. Iar miercurea trecută, cei doi au fost văzuţi împreună în localul SkyBar, de la hotelul The Mondrian, din West Hollywood, unde Gibson nu prea s-a ţinut departe de sticlele de alcool. Mai mult, site-ul TMZ citează o sursă potrivit căreia modelul fetişist a şi participat la o petrecere dată de star la casa lui din Malibu.

Atenţia pe care Mel i-o acordă obscurei Stella Mouzi nu pare o mişcare prea inspirată - date fiind eforturile lui de a-şi revitaliza cariera la Hollywood. Asta mai ales după vizita lui umanitară de săptămâna trecută la un spital de copii din Guatemala City. Dar şi după eşecul de box-office al celui mai recent film al său, The Beaver, regizat de Jodie Foster - peliculă care a încasat doar 104.000 dolari în primul weekend de la lansarea pe marile ecrane din America.

Foto: TMZ, Clubber.gr

Mai multe