Mila Kunis şi Ashton Kutcher s-au căsătorit în secret?

23 decembrie 2014   Gossip

Toată lumea aşteaptă o veste mare din partea Milei Kunis şi a lui Ashton Kutcher, mai ales că sunt logodiţi de aproape un an, iar venirea pe lume a fetiţei lor acum două luni i-a făcut mai fericiţi ca oricând. Şi se pare că aceasta nu întârzie.

Toată lumea aşteaptă o veste mare din partea Milei Kunis şi a lui Ashton Kutcher, mai ales că sunt logodiţi de aproape un an, iar venirea pe lume a fetiţei lor acum două luni i-a făcut mai fericiţi ca oricând.

Şi se pare că aceasta nu întârzie. Potrivit DailyMail, la ultima apariţie a cuplului, Mila a purtat pe deget un inel, care semăna cu o vereghetă. Toată lumea se întreabă dacă nu cumva cei doi şi-au unit destinele în secret.

Mila Kunis şi-a însoţit logodnicul la meci de basketball care a avut loc în Los Angeles. Faptul că pe mâna acesteia s-a zărit un alt inel pe lângă cel de logodnă, le-a dat tuturor de gândit. Mai ales că actriţa în vârstă de 31 de ani a afirmat cu alte ocazii că nunta ei cu Ashton va fi ţinută departe de ochii presei.

Cu toate acestea, pe mâna lui Ashton Kutcher nu s-a zărit niciun fel de bijuterie, semn că, poate, totul a fost doar o alarmă falsă.

Sursă foto: Twitter

Mai multe