Miley Cyrus a anulat planurile de nuntă cu Liam Hemsworth?

14 octombrie 2016   Gossip

Nici nu mai ştim ce să credem despre cei doi. Într-o zi spun că se căsătoresc, într-o alta spun că nu se grăbesc să fac pasul ăsta şi că de fapt, nu mai există planuri în sensul acesta.

Miley Cyrus şi Liam au luat o pauză?

Cam aşa sună şi cele mai recent zvonuri care circulă pe la Hollywood. Revista ”Life & Style” titrează că la un an de când s-au împăcat, Miley a decis să pună ”on hold” planurile de nuntă.

Ba mai mult, artista de 26 de ani i-ar fi spus actorului că are nevoie de o pauză şi că ar fi luat primul zbor spre Tennessee, la începutul lunii octombrie, pentru a se gândi la tot ce s-a întâmplat între ei în ultimele zece luni.

Acolo, Miley a petrecut timpul cu familia sa şi a întors pe toate părţile problemele din relaţia lor. ”Miley i-a spus că nu simte că relaţia lor este suficient de puternică încât să meargă înainte cu planurile de nuntă. Liam a fost devastat la auzul acestor vorbe şi încă nu şi-a revenit”, spune o sursă din anturajul celor doi.

De altfel, cea mai recentă apariţie a celebrului actor susţine această teorie. Prezent la premiera filmului său, ”The Dressmaker”, Liam nu a vrut să dea nicio declaraţie. ”Nu vrea să vorbească cu nimeni despre asta, pentru că nici el nu mai ştie ce este real”, a mai spus respectiva sursă.

foto: Hepta

Mai multe