Miley Cyrus şi Liam Hemsworth, alte planuri de nuntă

22 august 2016   Gossip

Se pare că micul star a rămas o rebelă în sinea ei, de vreme ce a anulat planurile pentru luna de miere, în Bora Bora, după ce-a schimbat şi data nunţii. De fapt, nici acum nu se ştia exact când va avea loc nunta – măcar ştim sigur că va exista una.

Miley Cyrus şi Liam s-au distrat recent la cumpărături

Miley s-a răzgândit în privinţa destinaţiei pentru luna de miere, care teoretic ar fi avut loc în Bora Bora, anulând rezervările de avion şi cazarea ei şi-ale lui Liam, conform surselor citate de Us Weekly. “Aveau toată vacanţa planificată, dar Miley a decis că nu mai vrea să meargă acolo, aşa că trebuie să aleagă o altă destinaţie”, a spus un apropiat.

Cei doi sunt foarte relaxaţi cu planurile lor de nuntă

Desigur, ar ajuta dacă ar exista şi o dată sigură a nunţii, ca restul să se aranjeze treptat. După ce s-a tot povestit că artista de 23 de ani doreşte o ceremonie intimă, pe plajă la malul mării, în iulie, undeva în Australia – acasă la logodnicul ei faimos, se pare că singura certitudine este anotimpul – toamna. Miley şi Liam vor deveni soţ şi soţie în câteva luni, dar fără alte detalii.

Cei doi tineri nu au decis nici asupra tipului de ceremonie: “Miley e foarte hotărâtă să fie ceva intim, restrâns, dar Liam vrea o nuntă mare”. Până una-alta, cântăreaţa a fost anunţată ca noul jurat de la “The Voice”, alături de Alicia Keys.

Miley şi Liam s-au împăcat după 2 an despărţiţi, timp în care actorul a mărturisit că mereu o va iubi pe cea care i-a fost iubită şi logodnică aproape patru ani. “Bineînţeles că a fost greu. Dar amândoi luaserăm direcţii diferite şi era menit să se întâmple. Eram foarte tineri şi despărţirea a fost o decizie bună atunci – aveam nevoie de asta amândoi”, a explicat starul din “Independence Day: Resurgence”. Din fericire, şi Miley pare să fie un alt om de când s-a împăcat cu australianul de 26 de ani. Nu doar că s-a cuminţit şi a ieşit din vizorul presei pentru cele mai dubioase motive, dar şi imaginea ei s-a echilibrat mult.

FOTO HEPTA

Mai multe