Miley Cyrus şi Liam Hemsworth, prinşi sărutându-se în Australia

4 ianuarie 2016   Gossip

S-au împăcat, nu s-au împăcat? Vom afla cât de curând dacă zvonurile australiene sunt adevărate. Căci ziariştii de la Sunday Mirror au dezvăluit că starul din “Jocurile foamei” şi fosta lui logodnică, Miley, s-ar fi sărutat şi ar fi stat îmbrăţişaţi în timpul unui concert din cadrul Falls Festival din Byron Bay, Australia, sâmbătă.

Cântăreaţa de 23 de ani şi fostul ei iubit, de care s-a despărţit în 2013, după 5 ani de relaţie, ar fi fost surprinşi împreună în cadrul concertului trupei Disclosure. Cei doi ar fi mers în culise alături de fraţii actorului, Chris şi Luke Hemsworth – alături de soţiile lor, înconjuraţi fiind de bodyguarzi. Conform sursei citate, Liam şi Miley ar fi ajuns sâmbătă seara pe coasta relaxată a oraşului, pentru a se bucura de trecerea în Noul An.

O australiancă i-a surprins împreună şi a postat fotografia pe Instagram

Speculaţiile că cele două vedete petrec timp împreună sunt confirmate şi de fotografii surprinse de australieni, postate pe Instagram, care-i arată pe tărâmurile australiene. De asemenea, şi Liam a postat o fotografie cu familia sa şi prietenii, petrecând, pe Instagram – postare care a fost preluată de staff-ul Falls Festival şi repostată pe Twitter, cu menţiunea: “Fraţii Hemsworth au trecut pe la festival noaptea trecută, cu prietena lor Miley Cyrus” – dar postarea a fost ulterior ştearsă.

Liam şi fraţii săi, la concertul din Australia

Mai multe