Naomi Watts are o nouă relaţie! Se iubeşte cu colegul ei de platou!

18 iulie 2017   Gossip

De când s-a despărţit de Liev Schreiber, tatăl copiilor ei, Naomi Watts a fost singură, preferând să se concentreze pe viaţa ei profesională. Ei bine, iubirea i-a bătut la uşă atunci când se aştepta mai puţin!

Naomi şi Billy, noul ei iubit, într-o scenă din serialul ”Gypsy”

Celebra actriţă în vârstă de 48 de ani are o relaţie cu Billy Crudup, co-starul ei din serialul ”Gypsy”. Cei doi au transformat iubirea de pe micile ecrane, căci joacă în rolul unui cuplu, în realitate.

Vestea a fost făcută publică de către un martor, care i-a surprins pe Naomi şi Billy prin New York, ţinându-se de mână, asemenea oricărui cuplu îndrăgostit. ”Păreau fericiţi şi râdeau în hohote. (...) Au plecat ţinându-se de mână”, a precizat respectiva sursă pentru publicaţia ”Page Six”, dezvăluind astfel faptul că actriţa şi-a refăcut viaţa amoroasă la mai puţin de un an de când s-a despărţit de actorul Liev Schreiber.

Billy Crudup, noul iubit al actriţei

Se pare că relaţia lor a debutat pe platourile de filmare, pe când lucrau la ”Gypsy”, cel mai nou serial produs de Netflix. În film, Naomi joacă rolul unui psiholog care face o obsesie pentru o fostă iubită a unui pacient de-al său, în timp ce Billy este soţul ei şi tatăl fetiţei ei. Momentan, niciunul dintre cei doi n-a confirmat această informaţie!

Naomi şi Liev, fostul partener de viaţă

foto: Netflix, arhivă

Mai multe