Natalie Portman, din nou însărcinată?

27 iulie 2016   Gossip

Are o familie foarte frumoasă, fericită, aşa că nu ne-ar mira ca actriţa de origine israeliană să fi decis să aibă încă un copil!

Natalie Portman, Benjamin Millepied şi fiul lor, Aleph, la Pizzeria Mozza

Celebra actriţă Natalie Portman a fost surprinsă de paparazzi, ieri, alături de soţul ei, celebrul coregraf Benjamin Millepied, dar şi de fiul lor, Aleph, în faţa pizzeriei Mozza, din Hollywood.

Au o familie fericită. S-or fi gândit s-o mărească?

În aceste imagini, actriţa  în vârstă de 35 de ani pare că-ncearcă să-şi ascundă burta, fie cu geanta, fie cu mâinile, ceea ce ne face să ne gândim dacă nu cumva actriţa este însărcinată a doua oară.

Se zvoneşte că actriţa ar fi însărcinată din nou

Desigur, vestea nu a fost încă confirmată de actriţă, aşa că vom avea de aşteptat pentru a afla care este adevărul. Cert este că tricoul mulat trădează o burtică proeminentă!

Aleph va avea un frăţior / o surioară?

Amintim că Natalie Portman şi coregraful Benjamin Millepied s-au logodit în 2010, după doar un an de relaţie. Tot în 2010, actriţa a anunţat şi că este însărcinată pentru prima dată. Fiul celor doi, Aleph Portman-Millepied, s-a născut pe 14 iulie 2011. În august 2012, Natalie şi Benjamin s-au căsătorit printr-o ceremonie evreiască în Big Sur, California.

foto: Hepta

Mai multe